Schoonheidssalon Leeuwarden, about Nynke

schoonheidssalon Leeuwarden Nynke
schoonheidssalon Leeuwarden Nynke
schoonheidssalon Leeuwarden Huidprofessional

Schoonheidssalon Pure Skin Cosmetics Leeuwarden is aangesloten bij Huidprofessional

 

Leuk dat je kijkt op mijn website en op deze pagina.  Ik zal mij hieronder even in het kort voorstellen, wie ben ik, wat drijft mij, wat zijn mijn specialiciaties en waarom vind ik mijn vak als huidprofessional zo geweldig.

Ik ben Nynke, 19 jaar geleden ben ik begonnen te werken als schoonheidsspecialiste op luxe cruiseschepen. Ik werkte op de mooiste schepen en zag en kwam op plekken waar ik altijd over droomde. Dit was dan ook echt een droombaan voor 6 a 7 jaar. Ik heb hier enorm veel ervaring opgedaan, in Londen vele cursussen mogen volgen en ik kreeg de mooiste columns toegewezen, ik werd de huidspecialist van Steiner op Celebrity cruises (wat een droom baan).
Na 7 jaar toch mijn voet weer aan wal gezet, en ben ik nu al 17 jaar werkzaam in de beauty en cosmetica industrie. Mijn passie voor huidverbetering is nog meer toegenomen en dit kan ik nu zeer professioneel uitoefenen bij Pure Skin Cosmetics, schoonheidssalon in Leeuwarden.

Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, Microneedling, bindweefselmassage en nog veel meer. Ik doe alles om jouw huid weer in topconditie te brengen en de resultaten zijn echt verbluffend (Klik hier voor de voor en na foto’s  ) Ik hoop je/jullie snel te mogen verwelkomen in mijn salon.

 

Heb je vragen, app, bel of mail mij en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Volg mij nu ook op Facebook en Instagram

Tot snel,
Lieve groet Nynke