Huidverbeterende facials, Microneedling & Bio-Peel

Facials met de Dermapen (ook wel Microneedling genoemd)is de nieuwste techniek om op een effectieve manier de huid te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen.

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Voor de behandeling wordt een passend serum of een melkzuurpeeling aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen roterend over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. De behandeldiepte, variërend van 0,5 mm tot 2 mm, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie.

Nieuw; bio-peel

schoonheidssalon Leeuwarden

Deze unieke biologische peeling helpt om het proces van huidvernieuwing te versnellen. De hoornlaag cellen vernieuwen zich in 5 tot 7 dagen. Dit bijzondere 100% natuurlijke product zorgt ervoor dat de huid vele malen beter in staat is om voedingsstoffen op te nemen. Daarnaast zet het masker de huid aan tot een enorme toename in de collageen productie. Na het gebruik ziet de huid er gladder en gezonder uit, de teint is verbeterd. Herhaling van het gebruik van het masker zorgt voor een optimale conditie van de huid, gezond en stralend!

Let op!: stevige peeling waar uw huid van zal gaan vervellen!

Deze peeling is een 100% natuurlijk product. Het wordt gewonnen uit een speciale zoetwaterspons. Met het blote oog neemt u enkel wit poeder waar. Als u het poeder onder de microscoop legt en het 100 X vergroot dan kunt u de perfecte spicula’s waarnemen. Een spicula is een zeer dunne natuurlijke naald.  Deze natuurlijke naaldjes kunnen gebruikt worden voor een natuurlijke collageen inductie therapie. De natuurlijke naaldjes kunnen de huid beter en dieper binnendringen dan naaldjes van chirurgisch staal.

Wat is collageen inductie therapie?

Collageen inductie therapie zorgt voor een gecontroleerde, minimale verwonding van de huid en  maakt gebruik van het natuurlijke zelf genezende vermogen van de huid. Onze huid maakt collageen aan en zorgt ervoor dat de hoornlaag wordt vernieuwd.

De cyclus van de vernieuwing van de huid duurt normaal ongeveer 28 dagen. Een cel doet er 14 dagen over om van de basale laag naar de hoornlaag van de huid te komen. De cel blijft hier 14 dagen zitten. Dit proces heet keratinasatie. Deze unieke Peeling zal de huidvernieuwing cyclus terugbrengen van 28 dagen naar 7 dagen!

Fantastische resultaten

Het nieuwe, unieke concept zorgt voor zeer mooie resultaten, een fijnere huidstructuur, een frisse egale teint, een soepele huid en vermindering van acne, vermindering van onzuiverheden. Poriën en fijne rimpels worden minder zichtbaar, hyperpigmentatie en melasma ( zwangerschapsmasker) hebben enorm veel baat bij deze behandeling.

 

Anti Aging facial behandeling complete  (Dermapen)

Reinigen
Intensieve diepte reiniging met borstel apparaat of ozon damp
Wenkbrauw styling harsen/epileren/ tinting
Bindweefselmassage gezicht 
Dermapen behandeling met Anti aging gold serum
Masker
Dagverzorging met zonbescherming

 

Peeling

Bio-Peel intense

Reiniging
Lichte glycolzuur peeling
Bio-peel
massage/ masker
herstellend masker
SPF 50

 

Bio-Peel

Reiniging
Bio-peel/ massage 
SPF 50

 

Pumpkin Power programma

Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze weer fris en stevig aanvoelt. Talg productie wordt geremd en de huid wordt intensief gereinigd. Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de porien worden verfijnd. Deze behandelig is zeer geschikt voor de onzuivere huid, vette en actieve acne huid.