Bindweefselmassage  de  ‘BOOTCAMP’ voor jouw gezicht

 Deze massage/ behandeling is één van de meest populaire huidverbeterende gezichtsbehandelingen bij Schoonheidssalon Pure Skin Cosmetics Leeuwarden. De massage zorgt er letterlijk voor dat de conditie van je huid verbeterd. De huid wordt gerold en opgepakt om de bindweefsellaag tussen huid en spieren aan te pakken en zo de doorbloeding te verbeteren en collageen en elastine aan te maken. Het gezicht krijgt vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Bindweefselmassage geeft een liftend effect, rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, en littekens. Het is een ware Detox voor je huid.

Hoe werkt de bindweefselmassage voor het gezicht?

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd – vandaar de naam Passage Massage – en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloeding van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.
Hoe snel zie je resultaat na de bindweefselmassage voor het gezicht?
Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. We bieden deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld zes behandelingen.

Voor facials/gezichtsbehandelingen met  bindweefselmassage verwijs ik je naar de pagina Huidverbeterende gezichtsbehandelingen en/of de pagina gezichtsbehandelingen

Op mijn zakelijke sociale media account vind je ook acties en aanbiedingen.

Wanneer je een kuur boekt van 5 behandelingen krijg je de zesde behandeling cadeau.

Het effect van een Bindweefselmassge

  • Een stevigere huid
  • Vermindering van lijnen, rimpels en littekens
  • Het verbeterd de huidstructuur en elasticiteit
  • Een stralende huid
  • Betere opname van werkstoffen
  • Stimulering van de doorbloeding
  • Bevordering van de celdeling
  • Betere opname voor de behandeling van Botox of Fillers
  • Liftend effect

Overtuigd? Boek hier direct online jouw afspraak bij Pure Skin Cosmetics Schoonheidssalon Leeuwarden.

Bekijk alle behandelingen met bindweefselmassage in mijn online agenda.