Lash Lift 

 Lash lift bij Pure Skin Cosmetics, Schoonheidssalon in Leeuwarden, heb jij al kennis gemaakt met de laatste sensatie op het gebied van wimpers? Elleebana One Shot Lash Lift is de hotste trend in de wimperindustie van dit moment! Tijdens deze Lash Lift / wimperlift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken je wimpers optisch langer zonder dat daar mascara, een wimperkruller of extensions aan te pas hoeven te komen. Benieuwd? Lees hieronder snel verder!

Lash lifting techniek

Tijdens de Lash Lifting behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over deze pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren. Om de wimpers vervolgens in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling.

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

Dit is de nieuwste trend op het gebied van Lash Lifting en is nu verkrijgbaar bij Pure Skin Cosmetics, de schoonheidssalon in Leeuwarden

Resultaat

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!

Het resultaat van een Lash Lifting behandeling kan tot wel 8 weken houden. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten – de Lash Lifting behandeling is tegen alles bestand!

Prijzen:
Lash lift inclusief wimpers verven € 49,95
Lash lift zonder wimpers verven € 44,95