Henna Brows Leeuwarden

 Henna Brows Leeuwarden, deze wenkbrauw behandeling is anders dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haren, maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. Ook is het mogelijk om, wanneer je al PMU powder brows hebt, het resultaat tijdelijk op te frissen met deze behandeling. Op deze wijze kun je een eventuele opfrisbehandeling nog even uitstellen. Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf, want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. 

Bekijk hier een aantal voor en na foto’s.

Voor meer foto’s of om op de hoogte te blijven van alle acties en aanbiedingen volg mij dan op mijn zakelijke sociale media account. 

Wat zijn henna brows?

Henna brows verschilt van wenkbrauwen verven op twee grote punten. Je gebruikt henna om de wenkbrauw te verven, en je verft ook de huid onder de wenkbrauwen mee. Voordeel is dat er geen ammoniak en oxidanten aan te pas komen.

Ben ik verplicht Patch Testen (allergie testen) te laten doen voor Henna en kleuringen?

Nee. Wanneer je nooit eerder henna of kleuringen hebt gebruikt raden wij dit wel aan. Pure Skin Cosmetics is tevens niet verantwoordelijk voor eventuele allergische reacties.

Een Patch test kun je online inboeken, wanneer er binnen 48 uur geen reactie optreed kan de Henna veilig gebruikt worden.

 

Het effect

Henna brows blijven ongeveer 14 dagen op de huid zitten, en tot wel 6/8 weken in de wenkbrauwhaartjes. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk de behandeling om de 3 tot 4 weken te herhalen.

Vind hier de prijzen van de wenkbrauw behandeling.