Gezichtsbehandelingen

Je vindt bij Schoonheidssalon Pure Skin Cosmetics Leeuwarden een breed aanbod aan huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Hieronder zie je het aanbod van een aantal gezichtsbehandelingen, klik hier voor de gezichtsbehandelingen van IK Skin Perfection of Klik op deze link voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen met de Dermapen.

Weet je welke behandeling je graag wilt boeken boek dan hier online je afspraak bij Pure Skin Cosmetics schoonheidssalon in Leeuwarden

Je kunt mij ook volgen op mijn zakelijke Facebook account, klik dan op deze link.

ZON PROOF– gezichtsbehandeling

Na een periode van kou, regen en weinig UV heeft de huid de juiste voorbereiding nodig voor het komende zonseizoen. Je huid is echt toe aan een shot vitamine D. Begin het zonnige voorjaar met een goed voorbereide huid!

HIGHLIGHTS  van de ZON PROOF gezichtsbehandeling met DECOLLETÉ treatment

De stimulerende peeling met GLYCOL ACID+ en de PEELING STEP 2A ORGINIC GOMMAGE verwijdert dode huid cellen en zorgt voor een prachtig glad en ultrazacht gezicht en decolleté
• Deze gecombineerde peeling bevordert celvernieuwing en geeft de doffe, vermoeide huid een intense energie boost en een prachtige glow.
• Het nieuwe DECOLLETE TREATMENT zorgt voor onmiddellijke zichtbare doorbloeding en spankracht van de huid op het decolleté, voor een jong, strak en stralend en fris resultaat
• Een heerlijke nek-, schouder- en gezichtsmassage zorgt voor optimale ontspanning tijdens de behandeling.
• Professioneel product-, huid- en huidtype-advies om te bepalen welke lenteproducten en SPF het meest geschikt zijn voor jouw huid.

Duur circa 70 min €74

seizoensbehandeling Schoonheidssalon Leeuwarden

Just for men

Een effectieve anti-aging behandeling of een booster behandeling, we starten met een huidanalyse om zo de juiste behandeling te kiezen die de mannenhuid nieuwe power en vitaliteit geeft. Precies wat de man van nu af en toe nodig heeft!

Na de huidanalyse reinigen we de huid daarna gebruiken we een scrub of een peel voor een complete diepte reiniging. De peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en dat de jonge, nieuwe huid tevoorschijn komt. Eventuele huidonzuiverheden verwijderen we ook gelijk. Dan is het tijd voor een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid. We sluiten af met een voedend masker en een dag- of nachtcrème.

· Huidanalyse
· Oppervlakte reiniging
· Diepte reiniging
· Verwijderen onzuiverheden
· Massage van het gezicht de nek en de hoofdhuid
· Masker
· Dag of nacht creme

 Duur circa 60 min €49

Just relax

Een compleet verzorgende  gezichtsbehandeling met uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid, deze zorgt ervoor dat de dagelijkse stress kan afvloeien en dat je huid kan ontspannen. De krachtige werkstoffen van de producten beschermen je huid tegen negatieve milieu-invloeden, voorziet haar tegelijkertijd intensief van vocht en vermindert rimpeltjes. Deze behandeling is goed te combineren met het eventueel het verven van wimpers of andere opties uit de lijst met losse modules. .

· Huidanalyse
· Epileren/verven wimpers en wenkbrauwen
· Diepte reiniging
· Verwijderen onzuiverheden
· Gezichtsmassage
· Masker
· Dag of nacht creme
· Afsluiting met huidadvies op maat

Duur circa 70 min €59

Boek nu online je afspraak

Quick Behandeling

Een korte gezichtsbehandeling gericht op het reinigen van de huid. Deze behandeling is goed te combineren met het eventueel het verven van wimpers of andere opties uit de lijst met losse modules..

· Huidanalyse
· Oppervlakte reiniging
· Diepte reiniging
· Masker
· Dag of nacht creme
· Afsluiting met huidadvies op maat 

Duur 30 min €29

 

Bindweefselmassage

Deze vorm van massage wordt ook wel “De Bootcamp voor uw gezicht” genoemd. Het zorgt er letterlijk voor dat de conditie van uw huid verbeterd. De huid wordt gerold en opgepakt om de bindweefsellaag tussen huid en spieren aan te pakken en zo de doorbloeding te verbeteren en collageen en elastine aan te maken. Het gezicht krijgt vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

Voor het beste resultaat is een kuur  van  5 a 6 behandelingen zeer effectief.

Behandeling bindweefselmassage  

  • Reiniging
  • Dieptereiniging
  • indien nodig aanbrengen Glycol acid 15%
  • Bindweefselmassage gezicht en decollete
  • Dag of nacht verzorging

Duur 45 min  € 42,50

Ook is het mogelijk de bindweefselmassage toe te voegen aan uw gezichtsbehandeling voor een meerprijs van € 15, de ontspanningsmassage wordt dan een bindweefselmassage.